Mättande té ?! -Jodå visst låter det konstigt men det är det inte och det fungerar lika bra med både kaffe & té. 🙂

Mättande té
Mättande té ?! -Jodå visst låter det konstigt men det är det inte och det fungerar lika bra på både kaffe & té. 🙂 Det är väldigt mättande och fungerar speciellt bra för den som inte är en "frukost-person" eller när barnen "petar" i maten, det här mättar länge.
Write a review
Skriv ut
Ingredienser
 1. 1 stor kopp smaksatt té eller bara varmt vatten (silver té)
 2. 1-2 tsk smör
 3. 1-2 tsk ekologiskt kokosfett
 4. 1 ägg (2-3 äggulor fungerar också)
 5. 0,5 tsk honung (valfritt)
Instruktioner
 1. Mixa smör, kokosfett och ägg först.
 2. Sen mixar du i ditt varma tévatten
 3. Häll över i din mugg. Njut!
Tips
 1. Mixa för att det ska blanda sig ordentligt, annars hamnar fettet på toppen.
 2. Mängderna är lite upp till vara och en (till riktigt små barn 1 krm, små barn 0,5-1 tsk och stora barn 2 tsk) eller vad dom gillar.
 3. PS. Till er som dricker mycket stora mängder fett
 4. Var inte rädd för fett det är livsnödvändigt men överdosera inte heller. Om du provat att överdosera mängden fett kommer du som har fungerande mättnadshormoner att känna dig illamående. Om du blir du illamående av för mycket fett så ska du inte fortsätta att äta ännu mer fett i tron om att du vänjer dig eller för att någon säger att du måste äta en viss mängd fett för att det ska räknas som t.ex. LCHF.
 5. Det finns ingen instruktion för hur mycket fett man ska äta eller inte. Om du fortsätter att överdoserar fett så kommer du istället att ta sönder dina mättnadshormoner och få en mage som inte känner mättnad på samma sätt längre.
Tips
 1. Om du har ont i magen och råkat överdoserat fett, prova att lindra med lite honung, sött dämpar signalerna. Bara du kan avgöra när du är mätt, lyssna på din kropp inte på andras råd.
Mat för barn https://matforbarn.se/
sku_424464_1
Dela gärna dettaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter