Sockerchocken Vetenskapsjournalisten Ann Fernholm granskar historien bakom våra kostråd. Aldrig tidigare har vi ätit så mycket socker som nu. Det kan vara orsaken till den pågående epidemi av fetma och diabetes som sveper över världen. Liknande inläggEtt sötare blodI sockrets fotspårUtvärdera LCHF som en behandling av diabetesVad är O-ekologiskt?Vad är sockerberoende?MatrevolutionenVetenskapen Bakom Kostråd till DiabetikerSVT Plus jagar sockerfällorVarför blir vi överviktiga?Prioritera EKOLäsk är extremt farligt – bör ha varningstextLäkarlarm: Sockret är lika farligt som tobakSockerfällan – Maten som gör dig fet del 1Här förbjuds barnen äta socker18-årsgräns på godis?Blodets hemligheter Dela gärna dettaFacebookTwitterDela det här:Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster) Relaterade By Mat för barn|2013-10-15T16:06:19+00:0015 oktober, 2013|Film, Sockerfakta| Rekommendera detta på FacebookTwitterEmail Relaterade inlägg